Kultúra

2019.03.27. 13:12

Utálják a kommentelők a USNK új dalát, szerintük ByeAlex számai rontják el a csapatot

Budapest - A legtöbben azt kérik: ne hagyja a csapat, hogy ByeAlex írjon nekik dalt.

Budapest - A legtöbben azt kérik: ne hagyja a csapat, hogy ByeAlex írjon nekik dalt.

Új dallal jött ki az USNK, amit egyelőre egy emberként utálnak a kommentelők. A legtöbben azt mondják: ne hagyják a fiúk, hogy ByeAlex írjon nekik "igénytelen" számokat, váljanak el az egykori mentortól.

És valóban: a Kedvesem romantikája után Ganxsta Zoleeba átforduló ByeAlex egy fura, flegma számmal ajándékozta meg egykori csapatát, és sok-sok utálóval. Pedig a csapat jobban járna, ha maga szerezné a dalokat: a szerzői jogdíj miatt ugyanis eléggé megéri egy éppen futó produkció dalszerzője lenni.

[poll id="1846"]

A dal alatt így szólnak a legtöbb lájkot kapott kommentek:

„Srácok, ne hagyjátok azt, hogy Alex befolyásoljon titeket. Igen, könnyebb szart gyártani. Igen, sokkal könnyebb úgy ismertséget szerezni, viszont ti bennetek sokkal több potenciál van, mint ezek a semmit mondó számok. Meghallgattam a régieket, azok nagyon ütősek, pedig nem vagyok rap rajongó már évek óta.”

„Fiúk mi ez? Miért éritek be ilyen közhelyes szöveggel? Én miattatok kezdtem újra rapet hallgatni. Jobbak vagytok ti ennél. Ne qrvuljatok el légyszi.”

„Az a baj, hogy annyira kijön belőle Alex f*szsága. :( Értem én, hogy jó dolog a siker, de ilyen áron?”

„Szerintem ti ennél sokkal többet tudtok, és inkább az angol rapre térjetek vissza, ne a Byalexes-hez!!!! De még mindig nagyon jó raperek vagytok csak ti nem ennyit tudtok!!!!”

„Engedjétek már el Alexet, csak lehúzta a számaitok minőségét eddig..”

„Na szuper! Köszönjük Alex. Felhoztad oket. Oke. Most mar engedd el őket. Ne rajtuk kapaszkodj fel, ha te már megakadtál. Ennél ők sokkal többet tudnak.”


[related-post post_id="4165564"]

[related-post post_id="4082328"]

[related-post post_id="4076807"]

[related-post post_id="4070421"]

[related-post post_id="4060951"]

[related-post post_id="4058480"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!