Kultúra

2018.05.17. 19:18

Rekordot döntött a videó, amiről az elmúlt napokban az egész világ beszél

Donald Childish Gambino Glover új videóját az is látta, aki korábban azt sem tudta, kit vagy mit is jelent ez a név. Rekord lett belőle.

Donald Childish Gambino Glover új videóját az is látta, aki korábban azt sem tudta, kit vagy mit is jelent ez a név. Rekord lett belőle.

Donald Glover nevét lassan az egész világ megismeri. Olyan klipet készített, amit napok óta elemez az internet, egyszerre szórakoztat, és hívja fel a figyelmet a rasszizmusra. Május 5-én került fel a YouTube-ra az Atlantával Golden Globe-ot nyert író-rendező-zenész-színész popzenei alteregója, Childish Gambino This Is America című videója, az azóta eltelt napokban pedig mindenki meg van őrülve érte.

A klip kulturális, politikai és közéleti hatásosságát most egy számadat is aláhúzza: egy hét alatt 85,5 millióan látták, ezzel a This Is America lett a YouTube idei legerősebb első heti nézettséget hozó videója - írja a 24.hu. A számok persze azóta is nőnek: már 136 millió megtekintésnél jár - ezzel az ötödik leggyorsabban százmilliós nézettség fölé jutott videó a YouTube történetében -, tizenegy országban pedig vezeti a YouTube zenei toplistáját.

Forrás: 24.hu.


[related-post post_id="3858747"]

[related-post post_id="3839643"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!