Kultúra

2018.02.02. 10:18

Interjú: Cory (Happy Gang)

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Cory (Happy Gang) volt, aki mesélt az elmúlt évről és terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Cory (Happy Gang) volt, aki mesélt az elmúlt évről és terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen volt a tavalyi éved, melyek voltak azok a momentumok, amire szívesen emlékszel vissza?

Cory (Happy Gang): A 2017-es év első nagy színpados előadása Miskolcon volt, ami parádésan sikerült és ez egy felívelő pályára állította az évet. Egyfajta áttörés következett be, mivel egy új koncepcióban működtettem a produkciót, ami év végére teljesen kiforrottá vált. Nagyon jól teljesít ez az új színpadi show. Lényege, hogy a tapasztalatokat azonnal beépítem és folyamatosan tökéletesedik a produkció. Szinkronizálom a múltat, a jelent és a jövő vízióit. Ez azért fontos, mert a név kötelez alapon, őriznem kell és tovább kell tudnom adni a zenei múltam erényeit. A jelen és a jelenem történéseihez, élményeihez, valóságához hangolom mindezt. Közben az új elképzelések, célok, álmok felé terelem ezt a konkrét és egyben képlékeny folyamatot. Szóval 2017 rendkívül fontos, változatos és klassz év volt. Sziget fesztiváltól a Budapest Parkig, sportcsarnokos előadások Nagyvárosokban, városi rendezvények, klub fellépések forgatagában, felfelé és előre vitt az örvénylés és az irányítás. A szilveszter is elképesztő létszámú tömeggel zajlott.

Béres Szabi: Zenei fronton várható újdonság 2018-ban?

Cory (Happy Gang): Ettől az évtől, kiemelten az új dalokkal foglalkozom, a bulikon kívül. Tavaly december 21-én egy neves rádió állomáson, ahol élő zenekarral játszottam a műsorban, bemutattuk, az új zenei anyagomat, ami a „Legnagyobb Happy Gang slágerek+TOP slágerek újratervezve szlogennel került a nyilvánosság elé, amit letölthetővé is tettem, amit itt is megosztunk. Ezen már egy vadonatúj dal is szerepel: „Tekerd, tekerd“ címmel. A jövő elkezdődött. :)

https://soundcloud.com/charley-filpo-underzen/cory-maximal-boom-party-hitmix-mp3

Béres Szabi: Egy ideje "Cory like page" néven vagy elérhető a közösségi médiában és a fellépéseid is ezen név alatt futnak,mennyire szokta meg a közönség a változást, milyenek a visszajelzések?

Cory (Happy Gang): Ennek az az oka, hogy jelezni szerettem volna, hogy én viszem tovább a Happy Gang lendületét és pluszban már a saját elképzeléseim is gazdagítják a produkciót. Gyakorlatilag ez egy turbo löketet adott hozzá a korábbi felívelésnek. Vegyesen jelenik meg a Happy Gang, Happy Gang - Cory, Cory - Happy Gang, Cory, Cory a.k.a. Happy Gang, Mind én vagyok. Ennek a sikeres kivitelezése pedig a cikk elején levezetett folymatnak köszönhető. 1000 százalékot igyekszem mindenből kihozni és ezt visszakapom a közönségtől. Adni és kapni, ez a cirkuláció felemel minket a buliban, közönséget és engem egyaránt.

Béres Szabi: Mekkora ma hazánkban a retro zene iránti érdeklődés?

Cory (Happy Gang): Igazából sok fiatal bulizik velem és nekik ez új zene. Szerintem elfoglalta a helyét a zenei palettán a stílus. Sokáig volt távol..de aztán újra itt van és ez egy országos jelenség. Tök jó, hogy mindenki megtalálja a hangulatának megfelelő programot és így sokszínűbb, színesebb az élet. A léptékét, pedig az is jelzi, hogy a legnagyobb fesztiválokon, telt házas sportcsarnokokban, és klubokban is mennek a bulik. Az évet Debrecenben kezdtem egy klubban, szuper volt. Már van foglalásom, Több Total Dance Fesztiválra, sportcsarnokos Nagyvárosokba, Budapest Parkba.

Béres Szabi: Tervek?

Cory (Happy Gang): Koncertek lehető legszínvonalasabb kivitelezése, új dalok, új élmények, csak felfelé, csak előre :) Folytatom azt, amit eddig megálmodtam, a múlt már nem izgat. A jelen és jövő van az érdeklődésem fókuszában.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!