Kultúra

2018.01.25. 14:00

Interjú: Kustánczi Lia

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos Kustánczi Lia volt, aki többek között Indiai élményeiről is mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos Kustánczi Lia volt, aki többek között Indiai élményeiről is mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen volt a tavalyi éved Lia?

Kustánczi Lia: Örömmel jelenthetem be, 2017 életem egyik legsikeresebb éve volt, mint szakmailag, mint magánéletileg. Nagyon nagy magaslatokat értem el abban, hogy szuper helyeken léphettem fel, a nyár nagy részét pedig Ibizán töltöttem, ami egyrészről hatalmas büszkeség, másrészről pedig zeneileg és szakmailag is fontos mérföldkő egy lemezlovas életében. Az EDM a szívem csücske azt képviselem a mai napig ilyen-olyan formában, és ott lehetőséget kaptam, hogy teljes mértékig kiteljesedjek Ibizán májusban indul a 2018-as szezon, de a fehér szigeten kívül a balatonfüredi Sun Cityben éppúgy megtalálható leszek, ami egy másik nagy szerelem az életemben.

Béres Szabi: A Szilvesztert ismét Indiában töltötted, hogy érezted magad?

Kustánczi Lia: Igen a szilvesztert, ahogyan tavaly is, most is Indiában töltöttem és buliztam. Egy egy szuper kis szilveszter volt, hiszen a Sunburnt-t live-ban közvetítették Martin Garrix, valamint Afrojack kíséretében Jabalpureba, ahol én voltam a live act. Több mint 2000 ember jött el erre a bulira, amit nagyon hosszas előkészület övezett, hisz ilyenkor mindenkin van egy kis nyomás, hogy megfeleljen a kinti elvárásoknak, illetve annak a két nagy névnek akivel egy flyeren szerepel és egy line up-ban játszik.

Béres Szabi: Idei Tervek?

Kustánczi Lia: Abszolút megvannak a tervek, gőzerővel dolgozom tovább, hogy ne hozzak szégyent a nevemre, illetve a Dj Lia projektre. Április környékén várható egy feldolgozás, Roberto Riosékkal ezerrel dolgozunk azon, hogy egy olyan régi dalt öltöztessünk új köntösbe, ami minden ember szívéhez közel állt. Áprilistól pedig beindul a szezon és nincs megállás. :)

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!