Kultúra

2017.07.18. 12:34

Állad leesik, agyad lezsibbad a sajószentpéteri Despacitótól

Sajószentpéter - „<em>Ezt a számot Sajószentpéterről küldi a Gyuri a feleségének a Mazsinak születésnapjára és a kilenc unokája is kíván neki nagyon sok boldog születésnapot!</em>” Ha ma csak egyszer hallgatod meg a Despacitót, ez legyen az... de úgyis többször fogod!

Sajószentpéter - „Ezt a számot Sajószentpéterről küldi a Gyuri a feleségének a Mazsinak születésnapjára és a kilenc unokája is kíván neki nagyon sok boldog születésnapot!” Ha ma csak egyszer hallgatod meg a Despacitót, ez legyen az... de úgyis többször fogod!

Ennél elképesztően csodálatosabb már úgy sem lesz, hát be is zárhatjuk mindjárt az internetet mára, de előtte azért még okvetlen hallgassuk meg a nyár legnagyobb slágerének nyolc csilliomodik feldolgozását, az  abszolút hiánypótló, borsodi Deszpaszítót!

A borsodi születésnapi bulik legújabb slágere, minden Gyuri örök himnusza, a Sajó-parti, szúnyogoktól hemzsegő, fülledt nyári esték végtelenített nótája a napokban bukkant fel " target="_blank">Kívánságszatyor Pistivel Facebook oldalán. Az eredeti Despacito-t egyértelműen fényévekkel verő sajószentpéteri verzió maga a borsodi csoda, a dalszövegben megtestesült tökéletesség. Egyetlen hibája, hogy olyan hirtelen véget ér. :(

Különösen erős a nóta elején elhangzó dedikáció:

Ezt a számot Sajószentpéterről küldi a Gyuri a feleségének a Mazsinak születésnapjára és a kilenc unokája is kíván neki nagyon sok boldog születésnapot! Valamint a Gyurikának is küldik ezt a számot, és kívánnak nekik nagyon sok boldog születésnapot, és azt kívánják az istentől, hogy éljenek száz évig, erőben, egészségben! Legyetek szerencsések!”

Köszönjük Gyurikának és Mazsinak ezt a felejthetetlen élményt!

Íme a Despacito borsodi változata:

És az eredeti:


[related-post post_id="3546930"]

[related-post post_id="3551066"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!