Kultúra

2017.04.28. 15:01

Interjú: Wellhello

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a méltán népszerű Wellhello oszlopos tagja Diaz volt, aki többek között mesélt hamarosan megjelenő két új zenéjükről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a méltán népszerű Wellhello oszlopos tagja Diaz volt, aki többek között mesélt hamarosan megjelenő két új zenéjükről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Visszatekintve 2016-ra, milyen évet zártatok?

Wellhello: (Diaz): Nehéz erre így egy mondatban válaszolni, hogy mi volt a legjobb. Talán a legjobb koncertnek, a Budapest Parkos megmozdulást mondanám. Nem azért, mert ott volt a legjobb a közönség, hanem számunkra a Budapest Park mindig is egy kicsit külön kezelt koncert. Ott minden évben hatalmas showal készülünk, és egy fél városnyi tűzijátékot lövünk fel az égbe, valamint zenész barátaink is tiszteletüket teszik a színpadon egy-egy dal erejéig. Volt,hogy helikopterrel érkeztünk meg, az utolsó koncertre pedig vonattal, ki tudja, hogy mivel fogunk legközelebb … Ez június 10-én kiderül. Szóval a koncertek közül ezt lehetne kiemelni, de természetesen, az összes nagyobb fesztiválon ott voltunk, úgyhogy hihetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. Csináltunk egy filmet is, így megmutattuk a színészi képességeinket. Persze ne gondoljunk itt túl sokra, mi saját magunkat alakítjuk a filmben, egyébként, aki nem látta még a moziban, az most már az interneten is meg tudja nézni a TVGO kínálatában fent van, csak be kell regisztrálni és a „Sohavégetnemérőst „meg lehet nézni.

Béres Szabi: A filmmel kapcsolatban milyenek az eddigi visszajelzések?

Wellhello: (Diaz): Abszolút pozitívak, mi is meglepődtünk, na nem azért mert nem szeretjük a filmet, hanem nyilván ilyenkor nagyon nehéz objektíven megítélni a saját filmedet, és kívülállóként tekinteni rá. Bennünk volt az is, hogy elfogultak vagyunk ezzel a filmmel. Viszont amikor kijött, utána rengeteg portál, online magazin, kritikusok nagyon jókat írtak róla. Beültünk jó néhány vetítésre, és nagyon klassz érzés volt látni, amikor együtt nevetett a közönség és átélték az egész filmet. Sőt az első vetítésen, amikor először láttuk a filmet, nagyon elérzékenyültünk és egy könnycseppet is elmorzsoltunk. Azt hiszen ezt nem fogjuk elfelejteni soha!

Béres Szabi: Ha jól tudom hamarosan új Wellhello dalok is érkeznek?

Wellhello: (Diaz): Igen jók az értesüléseid, egyből két dallal fogunk kijönni, szóval május közepe,de legkésőbb vége felé a közönség is megismerheti őket. Az egyik egy vidámabb, nyári nóta, a másik pedig kicsit szomorúbb hangvételű zene lesz. Tervezzük a továbbiakban is, hogy folyamatosan megjelenünk dalokkal, hiszen télen sokat dolgoztunk, és emiatt az év első három hónapjában nem is vállaltunk koncerteket,kizárólag stúdióztunk. Stílusilag is lesznek újdonságok, de nem arra kell gondolni, hogy metált fogunk játszani, nyilván nem, viszont azért kicsit kísérletezgetünk , hiszen számunkra is izgalmasabb úgy dalokat írni, hogy kipróbálunk más megoldásokat.

Béres Szabi: Diaz fronton várható újdonság?

Wellhello: (Diaz): Nyilván hiányzik ,hogy másokkal dolgozzak együtt, úgy mint régen, de most prioritást élvez a Wellhello, és nem nagyon tudok időhiányban mással foglalkozni. Biztosan lesz még olyan amikor írok másoknak ismét zenét, most viszont 100%-ban a Wellhellora koncentrálunk,és nagyon élvezzük.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!