Kultúra

2017.04.07. 12:58

Interjú: NWCC - Fundacion

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a NWCC csapat alapító tagja Fundacion volt,aki többek között mesélt a nyáron ismét megrendezésre kerülő hajós rendezvényeikről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a NWCC csapat alapító tagja Fundacion volt,aki többek között mesélt a nyáron ismét megrendezésre kerülő hajós rendezvényeikről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Egy éve már,hogy a Nwcc csapatát hárman alkotjátok, hiszen CarryN is csatlakozott hozzátok. Milyen a közös munka?

Nwcc (Fundacion): Izgalmas az összhang, élményekkel és őszinte gondolatokkal töltve éljük meg a közös pillanatokat ami nagyon sokat számít a csapatmunkában. Sokat tanulunk egymástól, mind szakmailag mind emberileg. Mondhatjuk, hogy nagyon minőségi a közösen eltöltött idő. Nem titkolt célunk kishazánk zenei és szórakozási kultúrájának felpezsdítése, amihez a fenti tényezők alapvetőek.

Béres Szabi: Néhány napja, egy remek miskolci bulival indítottátok a tavaszt a Collins clubban, várható folytatás?

Nwcc (Fundacion): Természetesen, az új sorozatunk kezdeti sikerei után a klubszezonban havi egy alkalommal fogunk jelentkezni, ahova várunk minden újdonságra kíváncsi érdeklődőt. A következő eseményünk április 22-én várható. A nyári szezonban havi két alkalommal fogunk jelentkezni valahonnan a természetből.

Béres Szabi: 2016 nyarán a régióban egyedülállóan, hajós bulikat” szerveztetek a Tiszán, kihasználva annak minden szépségét, idén is várható vízre szállás?

Nwcc: (Fundacion): A hajós projektünk talán a legnagyobb izgalommal várt program az idei éven is. A tavalyi sikeres vízre szállások után nem volt kérdés, hogy ez a program lesz fókuszban idén is. A jégzajlás okozta károk miatt még nem tudjuk pontosan melyik kikötőből indulunk a Tiszának, de Tokaj és Tiszacsege közül tudunk választani. Ezt az új, kirándulással egybekötött szórakozási lehetőséget szeretnék mindenkinek a figyelmébe ajánlani havi alkalommal májustól egészen szeptemberig. A pontos menetrendről minden információ elérhető a Facebook csatornánkon.

Béres Szabi: Idei és távlati tervek?

Nwcc (Fundacion): A fentebb említett klubszezon után kiköltözünk a természetbe ahol a hagyományként egy nappali open-air majálissal indítunk. Havi egy alkalommal hajózunk a Tiszán és egy másik alkalommal mindig egy exkluzív helyszínről jelentkezünk, ami szintén vízparttal kapcsolatos. A terveink szerint elég zsúfolt nyarunk lesz és ősszel sem fogunk unatkozni. A kedves közönségünket nem hagyjuk jó bulik nélkül. Erre esküszünk és köszönjük Szabi az interjút!

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!