Kultúra

2016.05.11. 07:19

Interjú: Majka

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a népszerű zenész/műsorvezető Majka volt, aki minden aktuális információt megosztott az olvasókkal.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a népszerű zenész/műsorvezető Majka volt, aki minden aktuális információt megosztott az olvasókkal.

Béres Szabi: Milyen volt ismét Miskolcon fellépni Peti?

Majka: Picit késve kezdtük a koncertet, ennek ellenére remek hangulat fogadott bennünket a MEN-en. Imádták a dalokat, amikkel készültünk, úgy gondolom egy jó estét zártunk Miskolcon. Hajrá Borsod!

Béres Szabi: Ha jól tudom zenei fronton is egy különleges dologgal készültök?

Majka: Igen, egy hatalmas megtiszteltetés ért bennünket! A Depeche Mode tagjai miután meghallgatták az általunk átdolgozott dalukat (Personal Jesus), megadták az engedélyt, hogy hivatalosan is miénk legyen a nóta. Ez azért nagy dolog, mert ebben a régióban senki nem kapott még Depeche számot úgy, hogy a dal szerkezetében és nyelvezetében is teljesen más, mint az eredeti. Hamarosan érkezik egy igazán látványos klip is a történethez. Ezenkívül készülőben van egy önálló animációs klipem, szóval ez a két projekt fut nyár végéig, de közben dolgozunk egy nótán Lotfi Begivel (is), igaz azon még csiszolgatni kell ezt-azt.

Béres Szabi: Jelenleg két tévés produkcióban is láthatnak a nézők műsorvezetőként. Hogy bírod ezt a pörgést?

Majka: Nagyon húzós volt az április tévézés szempontjából, de alapjában véve élvezem ezt a feladatot is,viszont az életemben mindenképpen első a zene. Én ott vagyok otthon, azon a színpadon, ahol zenélhetek. Nyilvánvalóan kell a tévé is a zenélés mellett és igazi sikerműsorokról beszélünk amiben jó érzés részt venni.

Béres Szabi: Tervek?

Majka: Őszig meghúzzuk a munkát, aztán néhány hónap külföld jön és egy kis pihenő februárig.

Béres Szabi: Köszönöm Peti, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!