Kultúra

2013.01.30. 13:40

Dombi és Sándor gitárosokat keres

Debrecen - Megbomlott a Wyrfarkas zenekar legénysége, zenészek jelentkezését várja a két lokista.

Debrecen - Megbomlott a Wyrfarkas zenekar legénysége, zenészek jelentkezését várja a két lokista.A Wyrfarkas zenekart 2003-ban alakította a DVSC örökifjú szélsője, Dombi Tibor dobos, az akkoriban szintén lokista Böőr Zoltán basszer és Tóth József gitáros-énekes. Az esztendők során Böőr helyére a Loki mostani pályaedzője, Sándor Tamás került és csatlakozott hozzájuk egy másik gitáros, Koperda Tamás személyében. Ez a felállás rögzítette a 2011 februárjában utcára került Semmit sem akarok című albumot, később Koperdát Bakos László váltotta.

Az elmúlt év végén kátyúba ragadt a banda szekere, a két gitáros más irányú elfoglaltságai miatt kettészakadt a Wyrfarkas, emiatt Sándor és Dombi új társakat keres a további zenéléshez.

Emberileg passzoljanak

– Az utóbbi időben nemhogy fellépéseink, de próbáink sem voltak, ugyanis a gitárosok több formációban is játszanak, hétvégenként többször is – avattak be a részletekbe a lokisták.

– Éppen ezért megbeszéltük, hogy külön utakon folytatjuk tovább, mindenféle „haragszomrád” nélkül. Újra be akarjuk indítani a Wyrfarkast, ezért szeretnénk találni két olyan gitárost, esetleg gitáros-énekest, akik képesek teljes mellszélességgel zenélni ebben a bandában. Fontos, hogy emberileg is passzoljunk egymáshoz, ne a pénzkereseti lehetőséget lássák a zenélésben, mert arról itt nincs szó, de legyenek elhivatottak!

A csapat tehát várja a zenészek jelentkezéseit a Wyrfarkas honlapján, facebook-profilján és a [email protected] címen!

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!