Kultúra

2011.07.05. 06:53

Vonzó lehet a családi nyaralás a Hegyalján

Tokaj - A tartalmas nyaralás, amire a család minden tagja szívesen megy, nem elérhetetlen.

Tokaj - A tartalmas nyaralás, amire a család minden tagja szívesen megy, nem elérhetetlen.

A nyaralás a gyerekekkel lehet egyszerre olyan, amilyet ők szeretnének, és olyan, amilyenre a szülők vágynak. A Hegy’en minden generáció kedvenc előadói ott lesznek, így, amíg a családfők Deák Bill Gyulával éneklik a Hosszúlábú asszonyt, a gyerekek a Slayer koncertjén ugrálnak fáradhatatlanul, addig az anyukák barátnőikkel kellemes borok mellett élvezhetik a világzene legjobbjait. Napközben pedig a csodálatos tokaji vár és a táj csábít túrázásra.

Mindenkinek ugyanolyan öröm a hegyaljai nyaralás

A Hegyaljára ugyanolyan örömmel megy majd az iskolás gyerek, a legnagyobb fiú, a halkabb szavú középső lány, anyuka és apuka is. A zenék színes palettájáról a legkülönfélébb stílusok legizgalmasabb képviselőit állítja színpadra a Hegyalja Fesztivál. Lesz Scooter, Slayer, Djabe a Genesis-es Steve Hackettel kiegészülve, jön a Csík zenekar, a Guano Apes, azaz összesen közel 200 felépő gondoskodik majd a fesztiválhangulatról.

 

 

A délutánok a pihenés jegyében telhetnek, miközben a stand up comedy legjobbjai szórják a poénokat – nem csak a fesztiválterülten, hanem a tokaji Paulay Ede Színházban is, ahol élőben rögzítik a Rádiókabarét. Lesz megzenésített versek Kalapács Józseffel, és L’art pour l’art negyedévszázados születésnap is.

Tartalmas nyaralás: zene, sport, borospincék

A sportosabbak a környéken, a borkedvelők a borospincékben, a vízimádók kenuval a Tiszán és a Bodrogon túrázhatnak, az esti koncertek után jöhet a közös, családi vacsora, például a szomszédos országok gasztronómiai különlegességeivel csábító MR2 Furmint Klubban. A Tokaj-hegyaljai nyaralást érdemes a Hegyalja Fesztiválon túlra is megnyújtani, hiszen rengeteg felfedeznivaló várja az idelátogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!