Kultúra

2008.10.17. 19:38

Az összes jegy elkelt a budapesti AC/DC koncertre

<p>Két nap alatt elkelt az össze belépő az AC/DC március 23-i budapesti koncertjére. A belépőket szerda reggeltől árusították, és már az első órában több mint kétezer jegy fogyott el.</p>

Péntek kora délutánra pedig az utolsó jegy is elfogyott az ausztrál hard rock együttes hazai koncertjére. Ezzel a rekordgyorsaságú jegyeladással Budapestkelet-európai csúcsot döntött - tájékoztatott pénteken Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary marketing igazgatója.

Az AC/DC március 23-án a Papp László Sportarénában lép fel a Black Ice című új lemezbemutató turnéjuk keretében. Az együttes 8 év után jelentkezik új albummal - Black Ice címmel. A negyedszázada alakult rockbanda tagjai 2001 után indulnak ismét turnéra, amely érinti Budapestet is. Az együttes eddig egyszer, 1991-ben lépett fel Magyarországon, a Monsters Of Rock turné keretében.

Amint arról korábban beszámoltunk, az AC/DC koncertre szerda reggel 10 órától árusították a belépőket, és már az első órában több mint kétezer jegy fogyott el. A Live Nation tájékoztatása szerint nem csak a jegyiroda előtt volt nagy a tolongás, de az internetes jegyfoglalás is folyamatos volt.

Márkus Éva közlése szerint ezzel a rekordeladással Budapest kelet-európai csúcsot döntött, és felzárkózott a világ legnagyobb metropoliszai mellé, ahol órák alatt elkelhetnek a belépők egy-egy kurrens koncertre.

A Live Nation Hungary vezetése mindent elkövet, hogy egy későbbi időpontban a zenekart ismét el tudja hozni Budapestre, de hogy ez pontosan mikor valósulhat meg - esetleg még idén, jövőre vagy később, még nem tudják - közölte szerkesztőségünkkel a koncertszervező cég marketing igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!