Közlemény – Jobbik: A miskolci városháza beismerés helyett magyarázkodik

Közlemény – Jobbik: A miskolci városháza beismerés helyett magyarázkodik
A miskolci városvezetés újra hiteltelelenné vált. Ezúttal a japán nagykövet miskolci látogatásakor elkövetett diplomáciai baklövést próbálják megmagyarázni, sikertelenül.

A városháza szóvivője szerint a városvezetés azért nem jelent meg a diplomáciai szempontból is fontos eseményen, mert nem is tudtak arról, hogy a japán nagykövet szoboravatásra Miskolcra érkezik.

Érdekes magyarázat azok után, hogy a rendezvényen Kriza Ákos és Junichi Kosuge is beszédet mondott volna, legalábbis a hivatalos meghívó szerint. Nagykövet úr mondott is, üdvözölve Miskolc első emberét. Sajnos az üdvözletet a városvezetés részéről senki sem fogadta. Most mát tudjuk miért: nekik senki sem szólt.

Máskor hihetőbb magyarázatot találjanak ki a kommunikációs tanácsadók. A leghihetőbb az lenne, ha egyszerűen beismernék: ismét hibáztak.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője


Miért nem fogadta a város a japán nagykövetet?

Miskolc – Dr. Kriza Ákos polgármester helyett a Jobbik képviselői fogadták a japán nagykövetet. tovább »

Közlemény – Kriza helyett a Jobbik fogadta a japán nagykövetet

Miskolc – Illusztris vendég látogatott pénteken Miskolcra. Japán magyarországi nagykövete, Junichi Kosuge úr szoboravatásra érkezett városunk egészségügyi szakközépiskolájába, ahol Miskolc polgármestere mondott volna ünnepi köszöntőt. Kriza Ákos a Jobbik számára érthetetlen és elfogadhatatlan módon, durva udvariatlanságról téve tanúbizonyságot nem jelent meg a rendezvényen, de a városvezetés még alpolgármesteri szinten sem képviseltette magát. tovább »