Friss hírek

2009.12.24. 07:53

Újabb tûket távolítottak el a brazil fiú testébõl

<p>Brazil orvosok szerdán újabb mûtétet hajtottak végre azon a brazil fiún, akinek testébe 31 varrótût szúrt mostohaapja, egy fekete mágia szertartás részeként - közölte a fiút kezelõ kórház. A kétéves gyerekbõl 14 tût vettek ki, és még egy mûtét vár rá. Közben a rendõrség gyilkossági kísérlet miatt vádat emelt a fiú mostohaapja és annak szeretõje ellen.</p>

A fiú második tûeltávolító operációja majdnem három órán át tartott, és sikeres volt - közölte a gyereket kezelõ Ana Nery kórház szóvivõje. A sebészek 14 tût vettek ki a fiú testébõl, amelyek a májába, a húgyhólyagjába és a beleibe fúródtak. A múlt pénteken végrehajtott elsõ mûtét alatt négy rozsdás fémtût vettek ki, amelyek a szívét és a tüdejét veszélyeztették.

A kétéves fiúra, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, már csak egy mûtét vár, amelyet a jövõ héten végeznek majd el - közölte a kórház. Akkor két tût vesznek ki, amelyek a gerinc közelében vannak. A többi tût bent hagyják a testében, mert nem jelentenek veszélyt a fiúra.

A fiúba mostohaapja, a harmincéves Roberto Carlos Magalhaes szúrta a tûket. Elmondása szerint feleségén akart bosszút állni azzal, hogy megöli a gyereket. Tettét szeretõjének biztatására hajtotta végre. A rendõrség gyilkossági kísérlet miatt emelt vádat ellenük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!