Kikapcsolódásra vágyik? Utazzon velünk!

Akt.:
Aggtelek | Fotó: Peter Fend'a, Flickr
Aggtelek | Fotó: Peter Fend'a, Flickr
Fedezze fel velünk térségünk nevezetességeit, nagy hagyományokkal bíró eseményeit: a jövőben ezzel a mottóval invitáljuk olvasóinkat egynapos kirándulásokra.

Célunk, hogy egy-egy kiemelkedő programmal, látnivalóval kapcsolatban ne csak hírt adjunk, hanem arra is lehetőséget kínáljunk, hogy olvasónk közvetlenül is részese lehessen ezeknek.

Első úti cél június 20-án Sátoraljaújhely, ahol idén 13. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Vad- és Halételfőző Versenyt. Az ínycsiklandó falatok mellett számos érdekes programmal várják az idelátogatókat. Lesznek koncertek, solymászbemutató, trófeakiállítás, favágó verseny, valamint „Ízek udvara” is, ahol a versenyre nevezett ételek kóstolására lesz lehetőség. A Zemplén Kalandparkba is ellátogatunk, ahol kedvezményesen vehető igénybe a libegő, a bob-, a hófánk-, illetve a kalandtúrapályák (kivétel: az új „Sólyom” és „Dongó”).

Egy héttel később, június 27-én az idén 30 éves Aggteleki Nemzeti Parkba tervezünk kirándulást, ahol a vörös-tó középtúrán megcsodálhatjuk többek között Magyarország legmagasabb állócseppkövét, valamint a Baradla barlang legnagyobb termét is. A festői szépségű Jósvafőre érkezünk, mely műemléki jelentőségű ófaluja népmeséink hangulatát idézi. Ráadásul a világ legnagyobb könyvének megtekintésére is lehetőség nyílik Szinpetriben.

Az utazás a legjobb feltöltődés!

További részletes tájékoztatás és információ:

46/780-450
info@expertholiday.hu
www.megbizhatoutak.hu
hirdetés
hirdet�s