Helyi közélet

2012.07.13. 14:00

Haltolvajok őrizetben Miskolcon

Miskolc - Csütörtökön este Miskolc belterületén tetten ért orvhorgászokat vettek szabálysértési őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai.

Miskolc - Csütörtökön este Miskolc belterületén tetten ért orvhorgászokat vettek szabálysértési őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai. 2012. július 12-én az esti órákban Miskolc belterületén, a Sajó folyón, rendőr járőrök tetten értek két férfit, akik horgászengedély illetve területi engedély nélkül horgásztak.

Mint az elszámoltatásuk során kiderült, az orvhorgászok engedély nélküli tevékenységüket két órája végezték, s ezen idő alatt az egyikük egy folyami harcsát, társa pedig egy keszeget fogott. A két férfi a szabálysértés elkövetését a helyszínen elismerte. A hatóság a két személyt szabálysértési őrizetbe vette, melynek eredményeként a bíróság majd 72 órán belül dönthet a cselekményük elbírálásáról. A rendőri intézkedést követően a halak sérülés nélkül visszakerültek a folyóba.

Az elkövetkező időszakban a rendőrség továbbra is fokozottan ellenőrizni fogja a halászati, horgászati előírások betartását.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában