Friss hírek

2009.03.09. 19:24

HANGOS SPORTHÍREK ESTE

<p>- Beckham hatalmas összegről mondott le, hogy Milanóban maradhasson<br />- Hamilton szerint Vettel lesz a 2009-es "fekete ló"</p>

David Beckham "hatalmas" pénzekről mondott le, hogy beteljesítse az álmát, és az AC Milannál maradjon a szezon végéig - állítja a klub alelnöke, Adriano Galliani, pontos összeget azonban nem mondott. "Sok játékos csak szavakban mutatja ki az elhivatottságát. David Beckham viszont azon kevesek közé tartozik, akik tesznek is valamit" - mondta az elöljáró.

A McLaren-Mercedes istálló Forma-1-es pilótája, Lewis Hamilton szerint az idei szezonban új világbajnoki trónkövetelők tűnhetnek fel. A brit klasszis úgy véli, 2009-ben a Red Bull csapat fiatal versenyzője, Sebastian Vettel lehet az egyik "fekete ló". A Red Bull új autója remekül teljesített a teszteken, a múlt heti, jerezi teszten pedig a 21 éves Vettel repesztette a leggyorsabb időt. "Sebastian jó úton halad, hogy igazi sztár legyen" - mondta a tavalyi világbajnok.

Előfordulhat, hogy az AS Roma csapatkapitánya, Francesco Totti mégis ott lehet az Arsenal elleni, szerdai Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágón. Mint ismeretes, a "farkasok" csapatkapitánya két héttel ezelőtt, egy edzésen sérült meg, és azóta nem lépett pályára. A játékos személyi edzője szerint Totti a hétfői edzésen teljes értékű munkát végzett, ami jó hír lehet az olasz szurkolók számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!