Elődöntő után a TOP 40-be

A Nomád
A Nomád - © Fotó: MTVA
Budapest, Kazincbarcika – Az elődöntőben is bizonyíthat a Nomád zenekar.

Sikerrel vette az első megmérettetést a Dal 2019-ben a Nomád. A rockzene­kar A remény hídjai című dalával került be az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára. A múcsonyi gyökerekkel rendelkező énekesük, Juhász Marci lapunknak azt mondta: meghatározó élmény volt a műsorban való szereplés.

Jól sikerült bemutatkozás

„Kicsit túl is idegeskedtem, szóval nem voltam magammal százszázalékosan megelégedve, de majd az elődöntőben igyekszem még többet, még jobbat nyújtani.”
Nem is csoda az idegeskedés, mert – mint azt az ifjú énekes hozzátette – nagy nyomás volt rajtuk, hiszen a műsort országszerte sokan kísérték figyelemmel.

„Mi általában legalább kilencven percet játszunk a színpadon, itt viszont három perc alatt, egy számunkkal kellett bemutatni, hogy kik vagyunk, milyen zenét játszik a Nomád.”

A jelek szerint azért a bemutatkozás jól sikerült, hiszen a Petőfi Rádió TOP 40-ében jelenleg a második helyen állnak.

ÉM-TÁ


A Dal 2019 - Nagy Feró: élvezem a szabadságot a zsűriben
Budapest - "Nagyon élvezem azt a fajta szabadságot, ami a zsűri munkájában kialakult. A munkamegosztásban mindenkinek megvan a maga szerepe" - mondta Nagy Feró, A Dal 2019 zsűritagja az MTI-nek. A dalválasztó show szombaton folytatódik a harmadik válogatóval. "Az első két válogatóban látott p...

The Sign
Budapest, Miskolc - Az ötödik helyen jutott tovább a zsűri szavazatai alapján a The Sign. A Fatal Error nyerte A Dal 2019 második válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még az Acoustic Planet, a The Middletonz, Vavra Bence és a The Sign, a tévénézők szavazataival a yesyes jutott tovább az ...

Fatal Error
Budapest - A Fatal Error nyerte A Dal 2019 második válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még az Acoustic Planet, a The Middletonz, Vavra Bence és a The Sign, a tévénézők szavazataival a yesyes jutott tovább az elődöntőbe a Duna Televízióban és a Duna Worldön sugárzott élő showműsorban. A ...Kazincbarcika.
BOON.HU


hirdetés