A spártaiak otthonra találtak megyénkben

Kemény próbák várnak a versenyzőkre
Kemény próbák várnak a versenyzőkre - © Fotó: ÉM
Kazincbarcika – Hivatalos: ismét Kazincbarcikára érkezik idén a Spartan Race egyik versenye.

Már tavaly novemberben beszámoltunk róla: kétnapos megmérettetéssel térhet vissza 2019-ben Kazincbarcikára a Spartan Race. Ahogyan ismert, a városban 2017-ben már rendeztek Spartan Supert. Szitka Péter polgármester azt mondta, mivel a szervezők elégedettek voltak, a tárgyalásokat folytatták. Az idei megyei verseny most már hivatalossá vált, hiszen a Spartan Race Hungary nyilvánosságra hozta a 2019-es versenynaptárát, amely szerint márciusban Nagykanizsa, júniusban Eplény, míg októberben Kazincbarcika ad otthont egy-egy jelentősebb versenynek. Barcikára október 5-én és 6-án egy Spartan Beast és Sprinttel tér vissza a versenysorozat, de mindkét nap lesz gyerekfutam, azaz Kids is. Ez azt jelenti, hogy zsinórban a harmadik évben lesz megyénkben futam, hiszen a 2017-es kazincbarcikai verseny után tavaly Miskolc adott otthont nyolcezer spártai embert próbáló küzdelmének.

ÉM-HI


Nyolcezer spártai Miskolcon
Miskolc - Miskolc adott otthont az újkori tömegsport egyik legfelkapottabb rendezvényének, a Spartan Race nevű akadályversenynek a hétvégén, melynek több kategóriájában összesen nyolcezren álltak rajthoz. [related-post post_id="4017257"]...

Spartan Race: egy életre bele lehet ebbe ragadni
Kazincbarcika - Brutális volt – mondta közvetlenül a verseny után Szepesi Gábor, aki immár hatodik alkalommal csinálta végig a Spartan Racet. Szombaton Kazincbarcikán állt a rajthoz, csakúgy mint közel ötezer másik versenyző, akik beneveztek a 15 kilométeres távra. „Több mint 25 akadály volt, köz...Kazincbarcika.
BOON.HU


hirdetés