Kazincbarcika hírei

2017.12.21. 10:18

Már a miniszterek is jóváhagyták, épülhet a sportcsarnok Kazincbarcikán

Kazincbarcika - A Vegyész RC férfi-röplabdacsapatát működtető társaság sportcsarnokot építhet.

Kazincbarcika - A Vegyész RC férfi-röplabdacsapatát működtető társaság sportcsarnokot építhet.

Eldőlt, hogy Észak-magyarországi Regionális Röplabda Központ néven Kazincbarcikán 1,2 milliárd forint értékben sportcsarnokot építhetnek.

Mindez kedden, azok után lett kijelenthető, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának részéről Balog Zoltán miniszter, a Nemzetgazdasági Minisztérium nevében Varga Mihály miniszter, a Magyar Röplabda Szövetségtől pedig Ludvig Zsolt főtitkár jóváhagyta, kézjegyével ellátta, a Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapatait működtető sportszervezetnek a szakági szövetséghez, a 2017/18-as évadra benyújtott sportágfejlesztési tervét.

Tavasszal kezdődhet

A klub közleménye szerint az építkezés tavasszal kezdődhet el a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Ádám Jenő Tagiskolájának szomszédságában, és ez a sportlétesítmény öt megyének (Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar) lesz a központja, és mint ilyen koordinálja, felügyeli majd férfivonalon az utánpótlás-nevelést és versenyeztetést.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!