Kazincbarcika hírei

2016.08.03. 17:30

IV. Kolorfesztivál - Karnevál Kazincbarcika belvárosában

Kazincbarcika - Nyitófelvonulással kezdődik a fesztivál előadó-művészeti programsorozata augusztus 4-én 17.00 órától Kazincbarcikán.

Kazincbarcika - Nyitófelvonulással kezdődik a fesztivál előadó-művészeti programsorozata augusztus 4-én 17.00 órától Kazincbarcikán.

A forgatagban ötven dobos, zászlóforgatók, gólyalábasok, lufi unikornisok, több száz felvonuló, gyönyörű táncosok varázsolnak igazi brazil karneváli hangulatot a belvárosban. Az esemény kiemelt vendégei stílszerűen a Magyar Speciális Olimpia Szövetség képviselői lesznek.

A vonulás a buszvégállomástól, a város főutcáján végighaladva, egészen a Csónakázó-tóig tart, ahol Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere mond ünnepi köszöntőt.

Este héttől „Brazil ritmusok és szambashow” kezdődik a Z-Drums All in Band formáció előadásában, zenészekkel, rengeteg dobossal és fantasztikus táncosokkal. A csapatban országszerte elismert könnyűzenei ütőhangszeresek játszanak; a koncerten közreműködik Fekete Linda, a szombathelyi Weöres Sándor Színház színművésze, a Rio Brasil zenekar énekesnője; valamint Csordás Tibi, a Fiesta zenekar egykori énekes frontembere.

Majd 21.00 órakor Keresztes Ildikó, Radics Gigi, Kökény Attila és Vastag Csaba ad közös koncertet az Abrakazabra zenekarral. Az est során ismert magyar és világslágerek szólalnak meg sajátos köntösbe bújtatva.

A belépés díjtalan!

- Kolorfesztivál, Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!