Kazincbarcika hírei

2011.04.06. 16:24

Öngyilkosságot kísérelt meg egy rendőr

<p>Edelény, Miskolc, Szendrő - Szerdán kora délután az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrsének szabadnapos, szolgálaton kívüli őrmestere – vélhetően öngyilkossági szándékkal – főbe lőtte magát, tájékoztatta a sajtót dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője.</p>

A 22 éves járőr személygépjárművével a Szuhogy és Szendrő közötti úton haladva kisodródott, majd felborult. A balesetet követően a szabadnapos őrmester a nála lévő lőfegyverrel főbe lőtte magát.

A fiatal őrmestert életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopter szállította kórházba. Az eset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja.

ÉM


Főbe lőtte magát egy szendrői rendőr

boon | 2011.04.06 16:19
Edelény, Miskolc - Szerdán koradélután az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrsének szabadnapos, szolgálaton kívüli őrmestere - vélhetően öngyilkossági szándékkal - főbe lőtte magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!