Kazincbarcika hírei

2011.03.28. 12:57

Baseballütővel verték meg az első randin

<p>Edelény, Kazincbarcika - Felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség négy kazincbarcikai férfi ellen, aki baseballütővel vert meg egy "randevúra" érkező edelényi fiatalt. Az időközben elfogott tettesek riasztófegyvert tartottak 19 éves áldozatuk fejéhez és benzinnel is lelocsolták.</p>

A 19 éves edelényi fiatalember az egyik közösségi oldalon ismerkedett meg azzal a kazincbarcikai lánnyal, aki az esti órákban az egyik helyi tóhoz invitálta randevúra. A fiú meg is érkezett a helyszínre, de a lány helyett négy fiú várta, akik azonnal nekiestek, baseballütővel leütötték, majd a földön fekve is bántalmazták - közölte Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Egyéb forrásból a Független Hírügynökség úgy tudja: a támadók nemcsak megverték, hanem terrorizálták is áldozatukat. Például riasztópisztolyt tartottak a fejéhez és benzinnel is lelocsolták, majd elmenekültek a helyszínről.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói rövid idő alatt négy elkövetőt fogtak el, velük szemben felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság miatt indult eljárás. Az eddig beszerzett adatok szerint az elkövetők egy ismerősüket ért sérelem miatt bántalmazták a sértettet és a lányt használták fel arra, hogy Kazincbarcikára csalja az edelényi fiút.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!