Helyi közélet

2012.02.19. 09:36

Rendkívüli véradás a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál

Miskolc - Segítő szándékú rokonokat, ismerősöket, barátokat is várnak

Miskolc - Segítő szándékú rokonokat, ismerősöket, barátokat is várnakEgy hónap elteltével ismét kiszállásos véradást szerveznek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságán. A rendkívüli időjárási körülményekre való tekintettel ugyanis a Magyar Vöröskereszt nemrégiben felhívást tett közzé, amelyben a lakosság segítségét kérte a vérkészletek pótlásához. Emiatt szerveznek ismét véradást a NAV-nál, ahová ezúttal a nem rendszeres véradókat várják.

Legutóbb idén január 23.-án tartottak kiszállásos váradást Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságán. Akik akkor adtak vért, azok most nem adhatnak, mivel két véradás között legalább 56 napnak el kell telnie. Ezért most elsősorban a nem rendszeres véradókra számítanak. Sőt a dolgozók segítő szándékú rokonait, ismerőseit, barátait is várják 2012. február 20.-án 10 órától a miskolci székházban.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában