Ingatlanajánló

2023.11.25. 08:00

Mesebeli kert az erdő szélén

A Miskolc-Pecérvölgyben található ingatlan első terasz részén egy külön épületben még szauna is van, a legfelső kertszinten egy medence, egy üvegház és egy kis terasz került kialakításra nagyon szép kilátással a környékre. A különleges kert végén pedig ott az erdő, így teljes a nyugalom is. Tegyen egy sétát Ön is az ingatlanban!

Boon.hu

Miskolc-Pecérvölgyi 157 m2 családi Ház Eladó? Teljes Kényelem, különleges kert!

Eladásra kínálunk egy gyönyörű, 3 szintes, 157 m2-es családi házat Miskolc-Pecérvölgyben, csendes környéken. Ez az ingatlan egy igazi otthon, amely kényelmet, tágas tereket kínál az egész családnak.

 

363 m2-es telken található a ház, amely 2002-ben szilikátból épült.

A szuterén szinten található egy garázs, borospince, kamra, WC, szerszámos, és egy praktikus tároló.

 

A földszinten két tágas hálószoba, egy modern konyha, gyönyörű étkező kézzel épített egyedi kandallóval, közlekedő és fürdőszoba található zuhanyzóval. Ezen a szinten egy gardróbszoba is rendelkezésre áll és egy nagyon szép, épített cserépkályhával is befűthet az új tulajdonos.

A tetőtérben, amely a kert felől külön bejárattal közelíthető meg, egy további hálószoba, közlekedő és gardrób helyezkedik el.

 

A ház fűtése központi rendszeren keresztül, gázkazánnal is lehetséges a cserépkályha és a kandalló mellett.

Az ingatlanhoz teraszos kertmegoldás tartozik, ahol a család összejöhet a szabadban, vagy barátokat fogadhat.

Az első terasz részen egy külön épületben szauna is található, mellette nagy területű fedett terasz, a legfelső kertszinten egy medence, egy üvegház és egy kis terasz került kialakításra nagyon szép kilátással a környékre. A kert végén már az erdő van, így nagyon friss a levegő, a szomszédok nem zavarják az ottlakók nyugalmát..[...]”

 

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!