Ingatlanajánló

2023.07.01. 08:00

A hét ingatlana: borospince és kilátás a Bükkre

Miskolcon a Bükk közelében, csendes kis utcában, 644 nm-es telekre épített 2 generációs családi ház eladó.

helyi ingatlanpiac kínálatát nézegetve ragadta meg a figyelmünket a Bükkre néző  ingatlan és a hangulatos borospince bejárata. A kétgenerációs családi házat árcsökkenéssel(!) 40 millió forintért kínálják, terasszal és beépített felső szinttel.

„Árcsökkentés!

Miskolcon a Bükk közelében, csendes kis utcában, 644 nm-es telekre épített 2 generációs családi ház eladó, melyeket külön mérő órával láttak el, így nagyon kedvező a fenntartásuk, és a rezsi normába beleférnek!

A földszinti lakrész felújítandó állapotú, 57 nm, 1 és fél szoba, konyha, fürdőszoba, spajz, kazánház és előszoba kialakítású. Ezen felül 5 nm-es fedett terasz tartozik hozzá.

 

A 2012-ben téglából ráépített tetőtéri lakrész, klimatizált, gáz cirkó fűtéses, bruttó 60, nettó 52 nm-es. Itt nappali-étkező-konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba, wc helységek találhatóak, gipszkarton válaszfalakkal, a bejárat előtt 5 nm-es terasszal, rálátással a Bükkre.

A teljes épület 10 cm-es homlokzati hőszigetelést kapott a ráépítést követően.

Az udvaron 2 gazdasági épület és egy kis zöldséges-boros pince verem található. Nyáron a gyümölcsfák árnyékában, jó levegőn lehet kipihenni a hétköznapi munka fáradalmait. [...]”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!