Ingatlanajánló

2021.07.10. 08:00

Íme a megye legdrágább albérlete!

Miskolcon, fedett teraszos, nívós lakás keresi bérlőjét! Lássuk, mennyibe kerül havonta az izgalmas otthon, és persze azt is, milyen ingatlanban élhetünk ezért!

 

“95 m2 alapterületű luxus lakás Miskolc Tampere városrészén 300.000 Ft/hó bérleti díj + rezsi költség ellenében hosszú távra – minimum 12 hónap – kiadó 2 havi kaució megfizetése mellett. A lakásban 2 hálószoba, nappali étkezővel és konyhával, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, mosókonyha található, plusz egy 15 m2-es fedett terasz. Az új építésű ingatlan modern bútorokkal berendezett és gépesített, minden szoba klimatizált, beépített led világítással rendelkezik. A lakás padlófűtéses, házközponti kazánnal, a 4 szintes ház 3. emeletén található kitűnő panorámával a városra. Az épületben lift van. A lakáshoz tartozik egy egyállásos teremgarázs, ami 25.000 Ft/hó ellenében opcionálisan bérelhető. Dohányzás és kisállat tartása nem megengedett. Elsősorban cégek jelentkezését, vagy csak leinformálható, munkahellyel igazoltan rendelkező bérlő jelentkezését várjuk. Szerződéskötés közjegyzőnél. Az ár nem alkuképes.”

További részletek a legdrágább megyei albérletről az ingatlanbazar.hu oldalán! Ha pedig ön hirdetne, az Ingatlanbazáron most ingyenesen megteheti! Részletek és kuponkód itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!