Humor

2008.07.06. 13:08

Szerelem, szex, szellemi gyengédség

<p>A tinimagazin megboldogult rovatának gyöngyszemei.</p>

A szépemlékű BRAVO magazin hasábjain minden ott volt, ami egy kezdő tinédzsert úgy általában foglalkoztatott: Take That poszter, pletykák az ügyeletes szívtiprókról, no meg a Szex, szerelem, gyengédség rovat valahol a magazin közepén, ahol is elsőként ütöttük fel annak idején a BRAVO-t, az igazi ínyencek viszont mindig a végére hagyták, mint valami desszertet a sok szaftos iromány után.

A szerkesztők dícséretére legyen mondva, azért hétről-hétre gondoskodtak róla, hogy ne csak olyan levelek kerüljenek ide, amire minden felvilágosult általános iskolás betéve tudta a választ, hanem olyanok is, melyek visítva nevetést váltottak ki a nagyszünetben a már kiokosított kamaszokból.

Aki esetleg nem vevő az olcsó humorra, de mégis idetévedt, vagy épp bántja a szemét a levélírók itt-ott minősíthetetlen helyesírása, attól ezúton kérünk elnézést...

"13 éves vagyok és van egy óriási problémám. Az anyukám 36éves és még mindig szeretkezik. De már nagyon unom, mert mindig én hallgatom, hogy "férfi kell, nincs férfim" stb. Azt szeretném megtudni, hogy általában a nõk mikor tesznek le a szexrõl?"

"Üdv! A Kedvesem nem hajlandó szeretkezni gyakorlatilag egész suli évben.Mert szerinte Isten megharagszik rá és “elveszi” a szerencséjét,és nem sikerül a zh vagy a vizsga.Ez normális?Én úgy érzem ez nagy gond,mert egyébként,abszolút nem hívő,sőt. Előre is köszönöm!"

"Lehetek terhes,ruhán keresztül,ha még szüz vagyok?"

"16 éves lány vagyok és elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel nekem gyógycert. Azt mondta, ha rajtam volt a barátom, utánna vegyem be. De ő kitalálta, hogy én legyek fölül, ő pedig allul. Csodálatos érzés volt. Így aztán ő vette be a gyógycert. Naggyon félek, hogy mija pája, mermár 2 hete nem jött meg. Walamit rosszul csináltam? Mittegyek?"

"14 éves lány vagyok és az osztályban már minden lánynak megjött, csak nekem nem, sõt még hónaljszõrzetem sincs. Legkésõbb mikor fogok menstruálni? Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?"

"Feltûnően csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K-nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Elõtte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokat veszek fel, mégsem szeret. Nagyon kétségbe vagyok esve. A másik gondom az, hogy megjött és félek, hogy a szüleim rá fognak kényszeríteni a tamponra."

"16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szõrõk nõttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tõletek kérek segítséget!"

"17 éves fiú vagyok. Sajnos, barátnõm még nem volt. Egyik tanórán nagyon unatkoztam, és kifelé bámultam az ablakon. Az osztályunk ablakában egy fecskefészek van és arra lettem figyelmes, hogy párzás van. Annyira felizgatott a dolog, hogy az 501-esemrõl lepattogtak a gombok. Azt hiszem a tanárnõ nem vette észre a történteket, de ki kellett kérszkednem a WC-re, hogy kielégítsem magam. Ön szerint normális ez a dolog?"

"Brigittának hívnak, 16 éves múltam. Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy vissza szeretnék térni a "párnámhoz"? ugyanis 13 éves koromban szerelmes voltam Mátéba. Egyszer mikor egyedül voltam otthon, róla álmodoztam, majd ráültem a kispárnámra és mozogni kezdtem. Egy idõ múlva gyönyörû érzés fogott el. Közben persze Mátéra gondoltam. Pontosan két hónapja feküdtem le vele. Õ volt az elsõ. Azóta 13-szor történt meg a dolog. Csak az a baj, hogy én jobban élvezem a párnával, mint Mátéval. Hogy tudnám neki elmondani, hogy szeretnék visszatérni a párnához?"

"17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tûntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?"

Kapcsolódó:

  • Humor rovat
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!