Önkormányzati választás 2019

2019.10.13. 18:01

Bízik a józan többségben

Dr. Szinay Attila, az Agrárminisztérium közigazgatási államtitkára a Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskolában adta le szavazatát vasárnap délelőtt.

Szinay Attila

Fotó: Kozma István

Lapunknak nyilatkozva hangsúlyozta:

– Bízom benne, hogy a mai voksoláson minél nagyobb számban járulnak a választók az urnák elé. Az önkormányzati választások tétje, hogy kinek a kezébe adjuk településeink és megyéink irányítását az elkövetkezendő öt évben. Kiábrándítóan aljas kampányon vagyunk túl, láthatóan semmilyen korlátja nincs már a hatalom megszerzéséért folytatott harcnak. Attól tartok, hogy az utolsó percig tartó sárdobálás közepette pont a lényeg szorult háttérbe. A jelöltek eddig elvégzett munkájának eredménye és jövőbeni elképzelése sokszor lényegét vesztette, mert vannak akik az önkormányzati választást a kormánnyal szembeni újabb politikai harc nyitányának tekintik. Talán akkor járunk a legjobban, ha alaposan mindent megfontolva mérlegre teszünk és belegondolunk abba, hogy az elmúlt két ciklusban eltűntek az önkormányzatok adósságai, újabb és újabb cégek vetették meg lábukat országszerte és soha nem dolgoztak ennyien a rendszerváltás óta. Bízom a józan többségben, akik inkább az önkormányzatok vezetésére alkalmas emberek megválasztását tartják szem előtt és felmérik, hogy egy település fejlődését nem a folyamatos politikai háború hozza el, hanem a vezetők érdekérvényesítő képessége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!