extrém sport

2024.04.22. 16:26

Tíz esztendő után újra Bajnokok Ligája-fordulót tartanak Magyarországon

Peti Martinique szigetén hangolt.

Juhász Péter kicsattan az erőtől

Fotó: Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.

Visszatér hazánkba az erősemberek versenye, a Strongman Champions League. A megmérettetés előtt nagyszerű formában van hazánk első számú kolosszusa, a mádi Juhász Péter, aki a legutóbbi fordulóban mindössze másfél pontra volt attól, hogy dobogóra álljon, végül negyedik lett Martinique szigetén.  

Április 27-én  

– A mostani volt az egyik legjobb BL-köröm – kezdte a civilben tiszaújvárosi tűzoltóként dolgozó erőművész, majd hozzátette: – Egzotikus környezet, jó idő, remek hangulat, karibi hajóút, küzdelem és kikapcsolódás, szóval tényleg minden szempontból tökéletes utam volt. Tudtam, hogy az öt számból kettő testhez álló lesz, egy pedig talán feküdhet nekem, ehhez képest minden pazarul ment. Számomra nagy lökést adott az, hogy a következő állomásra Magyarországon kerül sor. A tengerentúlon is többször beszéltünk április 27-ről és az Aquaworld Resort Budapestről, ahol majd összecsapunk. Sokat várok magamtól: százszázalékos teljesítménnyel jó helyezést érhetek el. 

Botka István, a Bajnokok Ligája itthoni fordulóját rendező cég sportmenedzsere közölte: kétéves előkészítő munkájuk gyümölcse érett be azzal, hogy a nemzetközi sorozat vezetői rábólintottak a magyar pályázatra. Az esemény nagy reklámot biztosít Budapestnek, hiszen százhat országban látják majd az összefoglaló műsort. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!