Röplabda

2024.04.21. 18:24

MEAFC-Peka Bau számára véget ért a bajnokság

A MEAFC-Peka Bau férfi röplabdacsapata az NB I, Extraligában az évad utolsó meccsét játszotta vasárnap. A miskolci csapat a 9. helyen zárt.

A MEAFC-Peka Bau (szemben) csapata az évad utolsó meccsét Dunaújvárosban játszotta

Férfi röplabda NB I, Extraliga, rájátszás a 9-12. helyért, 6. forduló


Dunaújvárosi KSE – MEAFC-Peka Bau 0:3 (-14, -16, -20)
Dunaújváros, 50 néző. V.: Nagy Zs., Szabó P.
Dunaújvárosi KSE: Béres 7, Németh 2, Gőczi 1, Cserép 5, Kisházi 2, Peredi 1. Csere: Kuti (liberó), Vadász 5, Makó 1, Juhász 2, Papp 2, Farkas L. 2. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
MEAFC-Peka Bau: Kanellopoulos 1, Faragó 2, Fenyvesi 19, Gombkötő 5, Komlósi 14, Árva 3. Csere: Dudás (liberó), Kapusi 3. Játékosedző: Kovács Zoltán.
Tomanóczy Tibor: 

– Gratulálok a MEAFC-nak, megérdemelten nyertek. A keret tagjai közül igyekeztem mindenkinek lehetőséget adni. A srácok küzdöttek, voltak szép labdameneteink, maximálisan elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével.

Kovács Zoltán:

 – A vártnak megfelelően koncentráltan, teljes komolysággal sikerült ma játszani. Igyekeztünk több játékosnak is lehetőséget adni. Örülök a győzelemnek, amivel megszereztük a 9. helyet első extraligás idényünkben. Köszönjük a bennünket a támogatóknak a segítséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!