Labdarúgás

2024.04.07. 18:06

Két gól esett Cigándon

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 23. fordulójában, vasárnap délután EH-Cigánd SE – Újpest FC tartalék meccset rendeztek.

Labdarúgó NB II Észak-keleti csoport, 23. forduló
EH-Cigánd SE – Újpest FC tartalék 2-0 (0-0)
Cigánd, 200 néző. V.: Hajdú D. (Zahorecz, Szabó F.). 
EH-Cigánd SE: Popovics – Pap Zs., Honchar (Girdán, 80.), Misák, Tóth G. (Fenyőfalvi, 76.), Horváth Z., Kardos, Tóth M., Juhász M., Kovács N. (Erdei, 54.), Vass. Edző: Igor Bogdanovic.
Újpest FC tartalék: Molnár Zs. – Horváth B., Horváth D., Varga Gy., Tóth Á., Árki (Müller, 79.), Kollarik (Sarkadi, 68.), Szabó N. (Mari, 55.), Simon B., Dékei, Szűcs Á. Edző: Mundi Viktor. 
G.: Honchar (67.), Horváth Z. (81.).
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Igor Bogdanovic: – Az ellenféltől pont azt kaptuk, ami vártunk. Az első félidőben türelmesen játszottunk, talán egy picit túlzásba is vittük ez. A második játékrészben a cserékkel is sikerült felgyorsítani a játékot, ez két szép gólban jelentkezett. Nem volt tetszetős a játék, nekünk az eredmény fontos volt, a 90 perc alapján megérdemelten nyertünk.
Mundi Viktor: – Annak ellenére, hogy úgy nézett ki, hogy a védekezésre koncentrálunk, győzni jöttünk Cigándra, megvolt a meccstervünk, ami sokáig ült. A kérdés az volt, hogy melyik csapat hibázik előbb, ez a Cigánd volt, de a mi meccslabdánk kimaradt, az ellenfelünk pedig berúgta. Tény, hogy a Cigánd a második félidőre váltani tudott, többször tudták megjátszani a centerüket, megnyitni a folyosókat, és ezáltal veszélyes támadásokat vezettek. Megérdemelt a győzelmük, de a saját csapatomat sem tudom elmarasztalni, felvették a kesztyűt, annak ellenére, hogy az ellenfél fizikálisan erősebb volt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!