Labdarúgás

2024.04.07. 18:07

A második félidőben jöttek a gólok

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 23. fordulójában Termálfürdő FC Tiszaújváros – Karcagi SE mérkőzést rendeztek vasárnap.

Fotó: Vajda János

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 23. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Karcagi SE 2-0 (0-0)
Tiszaújváros, 200 néző. V.: Práth (Urgyán, Szilágyi).
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Hrabina – Kollár (Cseh, 64.), Vitelki B., Farkas M. (Lehóczki, 87.), Papp F., Lőrincz, Bökönyi, Varjas L., Skripek (Bidzilya, 72.), Ivánka, Valkay (Busy, 72.). Edző: Vitelki Zoltán.
Karcagi SE: Fedinsinec – Nikic, Győri, Székely D., Maruscsák (Andric, 81.), Karmacsi (Csala, 68.), Contastantinescu, Kristóf M. (Béres, 81.), Kovács D., Aszalos (Süveg, 68.), Pataki. Edző: Varga Attila.
G.: Vitelki B. (59.), Bökönyi (82.).
Jók: Hrabina, Farkas M., Ivánka, Papp F., Bökönyi, Vitelki B., Varjas L., ill. Nikic, Győri, Maruscsák. 
Vitelki Zoltán: – Egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk. Jól kezdtük a mérkőzést, komoly lehetőségeink voltak. Mezőnyben most a megszerzett labdákkal nem tudtunk elég hatékonyak lenni, de azt is hozzá kell tenni, hogy döntő pillanatokban nagyon jó kapus teljesítményre is szükségünk volt. A második félidő élesebb volt, minden játékos akaratban és játékban is tudott még újítani. Jó felfogásban, határozottan sikerült ma is győznünk.
Varga Attila: – Inkább befogom a számat, mert nem szeretnék senkit megbántani.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!