CSÚCSMÉRKŐZÉS

2024.03.03. 20:53

DVTK HT, EL: először lesz telt ház a DVTK Arénában!

Napokkal a nagy meccs előtt elfogyott az összes biléta a diósgyőri kosarasok meccsére.

Telt ház előtt dönthetnek a csapatok az Euroliga négyes döntőjébe jutásról

Fotó: Árvai Károly

Nem egészen három nappal a szerdán 18.00-kor kezdődő DVTK Hun-Therm – Villeneuve d’Ascq LM női kosárlabda mérkőzés előtt, vasárnap este 9 órára elfogyott az összes jegy az Euroliga negyeddöntő harmadik mérkőzésére, amely arról hivatott dönteni, hogy a diósgyőri együttes vagy a francia gárda jut be a legrangosabb kontinentális sorozat döntőjébe.

A DVTK Aréna március 6-i összecsapásra pénteken reggel kezdődött meg a jegyárusítás, már ekkor nagy ütemben fogytak a jegyek, és miután a rendező klub az utolsó még üres szektort is megnyitotta szombaton, – azok után, hogy kiderült, a mostani meccsre sem érkeznek vendégszurkolók, – ezeket a bilétákat is elkezdték vásárolni a piros-fehér drukkerek.

A hivatalosan 3396 fős befogadására alkalmas létesítményben a 2021. október 21-i átadást követően először lesz telt ház női kosárlabda mérkőzésen.

Vasárnap 20.50-kor már csak egy jegy várt gazdára

Ezt megelőzően a 2024. február 21-én megrendezett DVTK Hun-Therm – Villeneuve d’Ascq LM negyeddöntő 1. mérkőzésen voltak a legtöbben csarnokban, akkor a kezdés előtt néhány tucat jegy nem kelt el, illetve az ultrákkal szembeni szektorban több tiszteletjegyes széke üresen maradt, így mintegy 3100 fő lehetett jelen a találkozón.

A 2024. február 21-i meccs kezdése előtt 45 perccel még 146 jegy várt gazdára

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!