Labdarúgás

2024.02.06. 16:27

DVTK: ez a csúcs, ezren a nagyerdei vendégben

A diósgyőri fanatikusok összehozták az 1000 fő feletti vendégtábort Debrecenben.

Ezer fős volt a DVTK tábor a vendégszektorban

Fotó: Homoky György

Az már a múlt szombaton lejátszott Debreceni VSC – Diósgyőri VTK (2-2) NB I-es bajnoki előtt is biztos volt, hogy nézőcsúcsot döntenek a borsodi drukkerek, a tekintetben, hogy ebben az évadban ezen a meccsen lesznek a legtöbben a vendégek részére kijelölt lelátón. A végleges létszám 1000 fő felett volt, ami 20 perccel a kezdés előtt lett meg. A DVSC stadionjának a D4-es szektorába már napokkal a mérkőzés előtt elfogyott az összes biléta, mind a 669, és a meccs kezdéséig több mint 331 jegyet vásároltak meg a fanatikusok a D3-as lelátórészre, így sikerült átlépni a bűvös, háromszámjegyű határt. 
Ezernél azonban valamivel többen voltak diósgyőri érzelműek a Nagyerdei stadionban, ugyanis több miskolci, borsodi szurkoló a VIP-lelátóra váltott belépőt, így a tényleges DVTK létszám 1000 és 1100 fő körül lehetett a szombati bajnokin. 

Az évad csúcsa eddigi a 2023. október 7-én lejátszott Újpest FC – DVTK (2-0) meccs volt, amelyen az 1178 fős vendégszektorban 900 fős diósgyőri tábor biztatta a kedvenceit.

Húsz perccel a szombati meccs kezdése előtt ennyi jegy kelt a debreceni D3-as szektorba

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!