Autósport

2024.02.16. 10:28

Diósgyőri mezzel értek célba

A miskolciak célba értek, közben a mezőny nagy része elvérzett.

A képen: Daubek Bence és Halmi István a célban.

Véget ért a világszerte nagy érdeklődéssel kísért Bamako Rally, amely úttalan utakon vezetett a fekete kontinens több országán keresztül.

Életük kalandja volt

Kilencezerkétszáz kilométert egyedül vezettem le, ugyanis a barátom kéztörés miatt kiesett ebből, az életem kalandjának nevezett sztoriból

 – kezdte Halmi István, a miskolci Miracle Africa HGD csapatvezetője, majd hozzátette: – Az, hogy hullafáradt vagyok a köbön, csekélység és ezek a szavak még nem is fejezik ki a valóságot, de a boldogságom és boldogságunk mindent visz, hiszen célba értünk. Az érzés, hogy megcsináltuk, felülírja a fáradtságunkat. Köszönjük Afrikának, hogy vigyázott ránk: talán felesleges hangsúlyoznom, hogy az ottani égiek fogták a kezünket, őrködtek felettünk, erre bizony sokszor nagy szükségünk volt. Olyan élménycunamival ajándékozott meg minket a jó sorsunk, amelyre életünk végéig emlékezni fogunk. Köszönöm a társaimnak, Daubek Bencének, Garamvölgyi Zoltánnak, a számunkra az autót biztosító Mercedes-Benznek, Miskolc és Székesfehérvár városvezetésének, a szponzoroknak és azoknak, akik bíztak és hittek bennünk. Észak- és Közép-Afrika sok száz kiló tanszerrel, egy csomó focilabdával és DVTK-mezzel, meg egy kicsit ugyan avét, de nagyszerű műszaki adottságokkal rendelkező Mercedes terepjáróval lett gazdagabb általunk, ugyanis a járművet elajándékoztuk. Még sokat és sokszor mesélünk majd a barátainknak, az ismerőseinknek és vármegyénkben élőknek azután, hogy kifújjuk magunkat, mert most pár napra egészen biztosan szükségünk van arra, hogy összeszedjük magunkat és rendezzük a sorainkat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!