Fórum

2024.02.07. 14:56

A teljes birkózó vezérkar Diósgyőrött vizitelt - fotók!

A sportág valamennyi neves tisztségviselője jelen volt a stadionban.

Nagy érdeklődéssel követett fórumot tartottak a diósgyőri stadion első emeleti tárgyalójában.

Fotó: Bujdos Tibor

Nagy érdeklődéssel követett fórumot tartottak a műfaj aktuális kérdéseiről szerdán délelőtt a diósgyőri stadion első emeleti tárgyalójában. A helyi klubok szakosztályainak küldöttei és edzői találkoztak Németh Szilárddal, a Magyar Birkózó Szövetség elnökével, Bacsa Péter ügyvezető alelnökkel, Bácsi Péter szakmai igazgatóval, dr. Szinay Attilával, az országos testület elnökségének tagjával és Lőrincz Tamás olimpiai bajnokkal, aki mellett egy másik ötkarikás aranyérmes, a piros-fehérek legendája, Repka Attila is jelen volt. A házigazdákat Sántha Gergely, a DVTK elnöke képviselte és tartott beszédet. 

Előadást tartott

A program – amelyet Deák-Bárdos Mihály, a Miskolci Sportiskola szakmai vezetője, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Birkózó Szövetség elnöke, sokszoros olimpikon, többszörös világbajnoki ezüstérmes és egykori Európa-bajnok szervezett – keretében Németh Szilárd tartott előadást a sportág ügyes-bajos dolgairól. Jelen volt két miskolci országgyűlési képviselő, Csöbör Katalin és dr. Kiss János is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!