Helyi sport

2024.02.25. 18:00

A meccs elején a buszban maradtak, és kishitűek voltak

Férfi Extraliga, 20. forduló:

Kecskeméti RC – MEAFC-Peka Bau 3:0 (19, 19, 23)

Kecskemét, 100 néző. V.: Gyulai, Soltész.

Kecskemét: Török, Kecskeméti 19, Gacs 6, Varga P. 14, Farkas 6, Boldizsár 9. Csere: Bogdán (liberó), Mócza 3. Vezetőedző: Deák Márk.

MEAFC: Gombkötő, Komlósi 11, Árva 11, Csizmadia 7, Kanellopoulos 4, Simkó 8. Csere: Dudás (liberó), Fenyvesi (liberó), Kapusi 1. Játékos-edző: Kovács Zoltán.

Deák Márk: – Az első két szettben stabilan játszottunk, mondhatni szépen, kevés hibával. A harmadik játszmában úgy éreztük, meg van a meccs, olyan hibákat vétettünk, amiket korábban nem. A végjáték szoros volt, de szerencsére le tudtuk zárni a meccset, ha 2:1 lett volna az állás, akkor ,,meleg" lett volna helyzet, nem biztos, hogy három pontot szerzünk. Boldog vagyok, hogy így sikerült ez a mérkőzés.

Kovács Zoltán: – A buszban maradtunk a meccs elején, kishitűen álltunk a játékhoz. Utána fokozatosan javultunk, de sokszor gyermeteg hibákat vétettünk, ami megpecsételte a sorsunkat. A támadásaink ma nem voltak igazából hatékonyak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!