Városi Kupa

2024.01.12. 09:29

Pillanatképek az encsi Zsiga József emléktornáról

Január 6-án rendezte Encs Város Önkormányzata és az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár az Encs Város Kupája, Zsiga József teremlabdarúgó emléktornát.

Boon.hu

Január 6-án rendezte Encs Város Önkormányzata és az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár az Encs Város Kupája, Zsiga József teremlabdarúgó emléktornát

Forrás: Encs Városi Sportközpont

A mérkőzések Mikola Gergely, polgármester úr, nyitóbeszéde után kezdődtek – adta hírül az Encs Városi Sportközpont honlapja, amely nagyszerű képeket is közzétett az eseményről.

A tornán öt meghívott csapat vett részt: BTE Felsőzsolca, Gönc VSE, MVSC-Miskolc, Rákóczi-Encs, Sárospataki TC. A torna körmérkőzéses rendszerben bonyolódott. Jó hangulatban telt el a nap.

A végeredmény:

1. MVSC-Miskolc

2. Gönc VSE

3. BTE Felsőzsolca

4. Rákóczi-Encs

5. Sárospataki TC

 

Különdíjakat is osztottak a tornán:

A legjobb mezőnyjátékos Bohus Péter, a Gönc VSE játékosa lett. A versenybizottság a legjobb kapusnak járó díjat Bajnok Máténak, a BTE Felsőzsolca játékosának ítelte meg. A torna gólkirálya Ujj Levente, az MVSC-Miskolc labdarúgója lett. A legjobb hazai játékos Tarr Tibor, a Rákóczi-Encs futballistája lett.

Gratulálunk a díjazottaknak, szeretnénk köszönetet mondani a támogatóinknak: az Abaúj Coop Zrt-nek, az Abaúj Tej Kft-nek, Paul József képviselő úrnak, a Groupama Biztosítónak, valamint a Zsiga családnak, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!