Röplabda

2024.01.28. 17:15

Nagyon sportszerű új játékosedző – az elődje is benne van a sikerben

Férfi röplabda Extraliga, alapszakasz, 16. forduló:

Boon.hu

Dág KSE – MEAFC-Peka Bau 1:3 (-18, -14, 21, -19)

Esztergom, 112 néző. V.: Kiss, Tillmann.

DKSE: Szabó B. 2, Kun 17, Sow 4, Nagy P. 1, Krupánszki 11, Flachner D. 11. Csere: Farkas (liberó), Pongó 11, Csordás. Edző: Buzás Miklós.

MEAFC: Kanellopoulos 6, Kovács Z. 10, Csizmadia 5, Komlósi 20, Árva 12, Kozsla 5. Csere: Dudás (liberó), Fenyvesi (liberó), Kapusi 2, Gombkötő. Játékos-edző: Kovács Zoltán.

Buzás Miklós: – Gratulálok a Miskolcnak, szépen játszottak, így kell beleállni egy meccsbe, ha valaki győzni akar, sajnos, mi nem tudtuk ezt megtenni. Az első két szettben nagyon nem találtuk magunkat, majd egy szerkezeti váltást csináltunk, hoztuk a harmadik felvonást, de a negyedik végjátékában sok hibát vétettünk. Megérdemelt a MEAFC győzelme.

Kovács Zoltán: – Beigazolódott a nagy csata. Az első két szettben uraltuk a meccset, maximálisan betartotta a csapat azt a taktikát, amit kidolgoztunk. A harmadik negyedben szerkezetet váltott a hazai csapat, ami kicsit megzavart bennünket, azonban a negyedik szettre összeszedtük magunkat, egységes csapatként tudtunk küzdeni és meg tudtunk nyerni egy ilyen fontos meccset. Köszönet a játékosoknak, ez a siker Bagó László érdeme is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!