Röplabda

2024.01.12. 20:45

Három elég volt a házigazdának

Pénteken este vármegyei férfi röplabda rangadót játszott Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportközpontban. A meccs a hazaiak sima sikerét hozta.

Férfi röplabda Extraliga, 14. forduló

GreenPlan Vegyész RC-Kazincbarcika – MEAFC-Peka Bau 3:0 (21, 16, 17)

A legjobb pontütők: Jirásek 15, Bibók 14, Cziczlavicz 11, Velychko 7, Péter B. 6, illetve Fenyvesi 7, Árva 6, Komlósi 4, Csizmadia 4.

Toronyai Miklós, a VRCK edzője: - Gratulálok a csapatnak, hiszen nekünk minden meccs fontos, és két nappal ezelőtt még egy nagyon nehéz helyzetből tudtunk mérkőzést nyerni. Őszintén megvallva, sokkal hullámzóbb teljesítményt vártam, hál' Istennek ilyen nem volt. Amikor egy picit összeraktuk magunkat fejben, lehetett érezni, hogy nyílik az olló. Köszönjük a szurkolóknak a mai támogatást is.

Bagó László, a MEAFC edzője: - Hiányzik egy vezéregyéniség a játékunkból, a kritikus helyzetekben nem tudunk extrát hozni. Az ilyen csapatok ellen szépen, csendesen beletörődünk a vereségbe, ami tükröződik a játékosok arcán is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!