Helyi sport

2023.12.17. 19:30

,,Sajnálom, hogy jobban tiszteltük az ellenfelet a kelleténél"

Férfi röplabda Extraliga, 12. forduló

Fino Kaposvár – GreenPlan-VRC Kazincbarcika 3:0 (13, 23, 17)
Kaposvár, 674 néző. V.: Varjasi, Árpás.
Fino: Magyar B. 3, Iván B. 2, Hubicska 6, Bögöly 8, Novoselov 9, Baróti 19. Csere: Bozóki (liberó), Quevedo 1. Vezetőedző: Slobodan Prakljacic.
VRCK: Gurskij 5, Jirásek 6, Velychko 4, Bibók 6, Péter M. 9, Cziczlavicz 7. Csere: Kiss M. (liberó), Miklósi-Sikes 3, Óhidi 1, Péter B. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Slobodan Prakljacic: – Először is szeretném megköszönni a szurkolóinknak az egész éves bíztatást! A mérkőzés folyamán agresszívan nyitottunk, és ennek köszönhetően kontroll alatt tudtuk tartani a mérkőzést. A második szettben ismét kiengedtünk, ezen még dolgozunk kell, hogy ez ne történjen meg a jövőben!
Toronyai Miklós: – Sajnálom, hogy jobban tiszteltük az ellenfelet a kelleténél, legalábbis nekem ilyen érzésem volt. Csináltunk szép dolgokat, megvolt az esélyünk a második szettben, és ha élesebbek vagyunk, összejöhetett volna a szettrablás. A harmadikban csodálkoztunk, amikor Baróti a blokkunk felett ütötte el a labdát, pedig megbeszéltük, ő fog ilyeneket produkálni. Összességében elmaradt az, amiben bíztam, hogy felszabadultan tudunk majd játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!