Vármegyei II. Észak csoport

2023.11.12. 16:59

"Sikerült javulni hozzáállásban az előző hetekhez képest. Ez mondjuk nem volt nehéz..."

Vármegyei II. osztály Észak csoport, 12. forduló, vasárnap:

Fotó: alphaspirit.it

Nagybarca – Onga 4-5 (2-2)

Nagybarca, 50 néző. V.: Görzsöny (Skarupa, dr. Pocsai).

Nagybarca: Bogdán – Balogh N., Lázi (Kis A.),  Váradi R., Váradi A., Berki Z., Váradi M., Dömötör, Poszuk, Váradi B., Berki K. Edző: Berecz Tibor.

Onga: Galamb Márk – Nagy D., Szakáczki, Hegedüs, Kleine, Horváth N. (Lovassy), Bóta, Hajkó, Szajkó, Galamb Márió, Ruszó (Beri). Edző: Tóth Richárd

G.: Berki Z. (3), Váradi R.   ill. Szajkó (2), Galamb Márió (2), Ruszó. Jók: Berki Z., ill. az egész csapat. 

Huszár Attila elnök:  – Sajnos nekünk úgy tűnik, a gyengébb csapatok ellen nem megy... Tartalékos  felállásban ennyire futotta. 

Tóth Richárd:  – Sikerült javulni hozzáállásban az előző hetekhez képest. Ez mondjuk nem volt nehéz...  A lényeg, hogy sikerült megszerezni a 3 pontot egy olyan mérkőzésen, ahol a megyei foci minden szépsége megmutatkozott! 

Szendrőlád – Rudabánya 0-3 (0-1) 

Sajósenye, 50 néző. V.: Szutorcsik (Balázsi, Ivancsó).

Szendrőlád: Káló J. – Radics, Ádám M., Kálló K., Korotki, Ádám T., Szávuj, Lakatos M., Rácz, Orosz (Rézműves), Pusi. Csapatvezető: Kalló Barnabás.

Rudabánya: Kovács G. – Kálló J., Lakatos R., Kálló L., Beri L., Glonczi, Stefán (Dányi), Beri V. (Lakatos M.), Ádám L., Beri R., Beri E. (Dániel M.) Edző: Bezsilla Zoltán. 

G.: Ádám L. (2 - egyik 11 -es), Glonczi. Jók: senki ill. az egész csapat.

Kalló Barnabás:  – Gyenge játékkal az utolsó hazai mérkőzésen is vereség. Köszönjük azoknak, akik eljöttek a mérkőzésre. 

Bezsilla Zoltán:  – Nem volt jó meccs, de mindkét csapat küzdött, harcolt. Helyzetkihasználásunk még mindig nem megfelelő.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!