Kerékpár

2023.11.18. 14:02

Premier League és Kalifornia

A miskolctapolcai Aurora Hotelben szombaton ünnepeltek az MRCC kerékpárosai

Párját ritkító különlegességekről számolt be Nyirkó Attila elnök és Somogyi László klubmenedzser, akik górcső alá vették idei munkájukat, majd a jövő évi terveiket is vázolták.

Nagy dobásra készülnek

„Miskolciak vagyunk, de büszkélkedhetünk budapesti részleggel, gönci, debreceni, dunaújvárosi és kisvárdai sportolókkal – közölték, majd hozzátették: – Két sportolónkat azért küldtük Amerikába, hogy ott lássák: az MRCC élversenyzői olyanok, mint a Premier League futballistái. Eljutunk mindenhová, ugyanis határon innen és túl egyaránt népszerűsítjük a műfajt és vármegyénk székhelyét. Harmincöt viadalon vettünk részt és tagjaink rengeteg dobogós helyet gyűjtöttek az amatőrök és a profik mezőnyében. Szlogenünk – lendülettel a csúcs felé – szerint nem állunk meg: kezet fogunk a Cserkész Szövetséggel, Miskolc önkormányzatával, a sportban, a turizmusban érintett cégekkel és a reklámszakmában dolgozókkal, mert a zászlónkra tűztük a drótszamarasok népszerűsítését. Erőteljes lépéseket tettünk az elektronikus világ meghódítása érdekében, már szinte meg sem tudjuk számolni, hogy hány online követőnk van.”

A telt házas rendezvényen Somogyi László elárulta, hogy Veres Pál polgármester arra kérte őket: hozzanak Miskolcra, meg a környékre egy nagy nemzetközi versenyt és már dolgoznak az ötlet megvalósításán, így az észak-magyarországi régiót várhatóan jövőre felteszik a kerékpárosok európai térképére. KT

(További részletek később.) 

A képen: Éger Áron, az MRCC egyik legjobbja Fotó: KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!