Helyi sport

2023.11.04. 07:00

,,Kezdünk ,,pofásodni", megfelelő fókusszal lehet esélyünk a mostani összecsapáson"

20221129 Miskolc DVTK ARÉNA MISKOLC Röplabda Női Magyar Kupa negyeddöntő DVTK - SWIETELSKY - BÉKÉSCSABA Fotó: Bujdos Tibor BT Észak Magyarország Képen: NÉMETH SZABOLCS a DVTK vezetőedzője

Fotó: Bujdos Tibor

Röplabda: Extraliga

Női Extraliga, 4. forduló:
Újpesti TE – DVTK-Ongropack (Budapest, Szilágyi utca, szombat, 19.00)
Németh Szabolcs, a DVTK vezetőedzője: – Szerdán öt szettes kupatalálkozót vívtunk az NB I-es Vasas SC-vel. Az első játszmát dominánsan hoztuk, a második elején viszont elkövettünk hét hibát, amikkel megadtuk a hazaiaknak a hitet, akik azért jobb csapat annál, hogy ezzel ne éljenek. Azonban akkor, amikor szorossá vált a csata, hideg fejjel tudtunk gondolkodni, felvittük azt a tudást, tüzet, küzdeni akarást, és energiákat a pályára, amire szükségünk volt. A meccsek igazából azon dőlhetnek el, hogy mi miként, milyen energiaszinttel állunk bele az aktuális mérkőzésbe. Remélem, hogy ezzel az Újpest ellen sem lesz gond. A lila-fehérek a bajnokság elején, nagyon jól harcoltak éremesélyes riválisaik ellen, csupán a BRSE ellen nem ment nekik annyira. Lehet, nem jó szót használok, de kezdünk ,,pofásodni", megfelelő fókusszal lehet esélyünk a mostani összecsapáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!