Labdarúgás

2023.11.26. 17:41

Elmaradt a szép szezonzárás

Az Eger csapata a listavezető Putnok után a dobogós Cigándot is legyőzte a labdarúgó NB III Észak-keleti csoportjában.

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 17. forduló
Eger SE – EH-Cigánd SE 4-1 (3-1)
Eger, 100 néző. V.: Sándor Cs. (Szilágyi Zs., Sztányi). 
Eger SE: Bukrán – Dulló, Vajda Á. (Gíber, 51.), Zvara, Debreceni, Farkas G. (Beliczky, 75.), Hegedűs D. (Kovács D., 51.), Kispál, Géringer T. (Nagy-Kolozsvári, 58.), Almomani, Juhász G. Edző: Lázok János.
EH-Cigánd SE: Perehanec (Popovics, 25.) – Tóth G., Misák, Fenyőfalvi, Girdán (Kőrizs, 73.), Horváth Z., Silling (Katona, 46.), Motkó (Králik, 37.), Tóth M., Tomola (Dócs, 73.), Kelemen G. Edző: Bogdanovic Igor.
G.: Almomani (11.), Hegedűs D. (15.), Vajda Á. (44.), Nagy-Kolozsvári (88.), ill. Kelemen G. (48.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Lázok János: – Nem akarok a Cigándról csúnyát mondani, de ezen a meccsen lefociztuk az ellenfelünket. Minden tekintetben, labdabirtoklásban, helyzetekben, párharcokban, kombinatív játékban, minden téren jobbak voltunk és abszolút megérdemelten nyertük meg ezt a meccset is. 
Bogdanovic Igor: – Szerettük volna szépen lezárni a fél szezont, pontot tenni az i-re, de ez a meccs elég rosszul sikerült. Az elején kapott két gól és a kapusunk sérülése megpecsételte a mai mérkőzés sorsát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!