Labdarúgás

2023.11.07. 08:40

Döméért jótékonykodtak a kövesdi focisták

Az akcióra a Mezőkövesd Zsóry FC – Debreceni VSC NB I-es labdarúgó mérkőzés keretében került sor.

Kolodzey Tamás

Adománygyűjtés szerveztek a dél-borsodiak a súlyos betegséggel bajlódó egykori élvonalbeli játékvezetői asszisztens, Demeter János gyógykezelésére.

Dzsudzsák is csatlakozott

– Klubunk mellett a Debreceni VSC is felajánlott egy-egy dedikált mezt és aláírt labdát – közölte Bódi Krisztián, a fürdővárosiak sajtófőnöke, majd hozzátette: – Nyilvános volt a szavazás és közöltük a tényeket is. Százhatvanezer forint folyt be a magyar válogatottsági rekorder, a címeres mezt százkilencszer magára öltött Dzsudzsák Balázs dedikált mezéért és a debreceni labdarúgók által aláírt labdára is lehetett licitálni. További százezer forintért kelt el középpályásunk, Cseri Tamás meze és a futballistáink kézjegyével ellátott játékszer. A licitálást Berettyán Péter és Orbán Sándor Béla nyerte, mi pedig a kedvezményezett – akit városunkban mindenki csak Dömének becéz – nevében is köszönjük a felajánlásaikat. A két nyertes nem volt jelen a szombat délutáni bajnoki összecsapáson, így egy későbbi időpontban veszik át a mezeket és labdákat.

Cseri Tamás és Molnár Gábor az MZSFC által felajánlott mezzel | Fotó: Csendes Szonja

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!