Labdarúgás

2023.11.12. 15:41

A DVTK-tól döntetlenre futotta

Idegenben szerzett pontot a diósgyőriek tartalékja, a labdarúgó NB III-ban.

A gaboni Obounetnek (pirosban) sem sikerült a kapuba találnia

Fotó: Bujdos Tibor

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 15. forduló
Eger SE – Diósgyőri VTK tartalék 0-0
Eger, 100 néző. V.: Szilágyi (Vilmányi, Gavalla-Kulcsár).
Eger SE: Bukrán – Dulló, Nagy-Kolozsvári, Vajda Á. (Gíber, 72.), Balázs P. (Schmidt, 72.), Hegedűs D., Kispál, Kovács D. (Debreceni, 66.), Almomani, Juhász G. Edző: Lázok János.
Diósgyőri VTK tartalék: Dojcsák – Szatmári, Bacsa B., Szamosi Á. (Fülöp Á., 62.), Leshchynskyi (Balázsi L., 62.), Csirmaz, Vincze (Hetyei, 46.), Bokros (Stavnichuk, 85.), Demeter M., Obounet (Sáreczki, 75.), Lajcsik. Edző: Szamosi Tamás.
Jók: Juhász G., Alomani Nagy-Kolozsvári, ill. Szatmári, Demeter, Hetyei.
Lázok János: – Hasonló mérkőzést játszottunk, mint a korábbi döntetlenek alkalmával. Több vonatkozásban jóval jobbak voltunk, mint a négy NB I-es labdarúgóval felálló Diósgyőr, de a támadójátékunkból továbbra is hiányzott az, amikor egy-egy játékos jól érzi meg azt, mikor kell felvállalnia a cselt, vagy az egyéni villanást. Hétről-hétre jobb a csapat, de sokat kell még dolgozni és jobban kell kihasználni a helyzeteket.
Szamosi Tamás: – Egy tipikus egygólos mérkőzésen vagyunk túl, amely végül nem született meg. A pálya talaja alkalmatlan volt a kombinatív futballra. Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, férfias küzdelmet láthatott a közönség. Igazságos eredmény született.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!