Labdarúgó NB III

2023.11.15. 18:30

A diósgyőriek ,,Sanyija" a szomszédban dolgozik

A bajnoki folytatásban Nagy Sándor irányítja az NB III Észak-keleti csoportban szereplő, jelenleg a tizennegyedik helyet elfoglaló sényői csapatot – közölte a szabolcsi fociinfo.

Nagy Erdélyben, Köpecen született 1972-ben, a falu csapatában, majd a Baróti Bányászban, aztán Sepsi OSK elődjében kezdett focizni.

A Diósgyőri FC-hez 1996 elején igazolt, az 1995/1996-os, valamint 1996/1997-es szezonban az NB II-ben, míg az 1997/1998-as bajnokságban az NB I-ben erősítette a piros-fehéreket.

Az ötvenegy éves, korábbi NB I-es labdarúgó pályafutása befejezését követően a nyíregyházi utánpótlásban dolgozott, idővel a sportigazgató posztot töltötte be a piros-kék klubnál. A REAC, majd a román élvonalban szereplő Sepsi OSK szakvezetőjeként vállalt szerepet, később a Kisvárda Master Good II, legutóbb a Tiszakécske NB II-es együttesének trénereként ténykedett. A sényői egyesületet a feljutás kiharcolása, azaz 2018 ősze óta 179 tétmérkőzésen vezénylő Fiumei Viktor, Imrő László edzőpáros szintén a szakmai stáb tagja marad, Nagy Sándor munkáját segítik a jövőben. Nagy Sándor – a tavaszi idényből előrehozott – Karcag elleni idegenbeli mérkőzésen debütál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!