Labdarúgás

2023.10.30. 12:00

Vukmir vs. Kuznyecov: Feltámadt a Siófok, retteghet a DVTK?

A DVTK Kuznyecov Szergej előtti szakvezetője, Dragan Vukmir, távozása után most meccsel először a Diósgyőr ellen.

Dragan Vukmir négy és fél hónapon át volt a DVTK vezetőedzője 2022-ben, 12 NB II-es meccsen irányította a piros-fehéreket

Fotó: Bujdos Tibor

A labdarúgó Magyar Kupában szerdán 17.00-tól BFC Siófok – Diósgyőri VTK mérkőzést rendeznek, az összecsapás tétje a 16 közé jutás kiharcolása. Az NB II-ben jelenleg kieső, 16. helyen álló balatoni gárda feltámadóban van, négy bajnoki veresége után a múlt hét végén hazai környezetben 3-1-re nyerni tudott a nem is olyan régen, a 2020/21-es évadban az NB I-ben szerepelt, tavaly Magyar Kupa döntőt játszott Budafoki MTE ellen. 

A BFC Siófok csapatának szakvezetője Dragan Vukmir, – a DVTK jelenlegi szakvezetőjének Kuznyecov Szergejnek az elődje – tavaly január óta dolgozik a Somogy vármegyei csapatnál, és a tavaszuk jól sikerült, ugyanis amikor a tréner átvette az együttes irányítását, egy pontra volt az osztályozós helyektől a Siófok, az évad hajrájában a tíz meccses veretlenségi sorozatukkal végül a 8. helyen zártak. A sárga-kékek ezen az őszön viszont halványabbak, 3 győzelem és 3 döntetlen mellett 7 vereséget szenvedtek.

A vásárnap elért siker viszont önbizalmat adhat a csapatuknak, amelyet szinte biztos, hogy Dragan Vukmir szeretne a legmagasabb hőmérsékletre felhozni, hogy egy esetleges kupasikerrel bizonyíthassa, több volt benne annál, mint amit diósgyőri edzősége idején elért. 

DVTK foci hírek, eredmények a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!