Labdarúgás

2023.10.08. 18:14

Egy ütközés során eszméletét vesztette az újvárosi védő

A hatvani meccsről Lőrincz Patrikot mentővel szállították kórházba, de már jobban van.

A Diósgyőrben nevelkedett Lőrincz Patrik sérülést szenvedett Hatvanban

Fotó: Meder István

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 10. forduló

FC Hatvan – Termálfürdő FC Tiszaújváros 3-1 (1-0)

Hatvan, 100 néző. V.: Virág (Czeglédi, Bencze).

FC Hatvan: Menczeles – Takács B., Szabó Sz., Czibolya, Kitl K., Karácsony, Sárossy (Fekete L., 73.), Burzi, Tarjáni, Fellner (Benkó, 75.), Dinka. Edző: Zoran Spisljak.
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg – Papp F., Oláh B., Bussy, Vitelki B. (Nagy D., 61.), Tóth B. (Kollár, 87.), Lőrincz (Tóth S., 31.), Erős (Vajda C., 46.), Varjas L., Ivánka, Valkay. Edző: Vitelki Zoltán.
Gólszerző: Burzi (36., 86.), Benkó (94.) ill. Oláh B. (92.). 
Jók: Tarjáni, Takács, Burzi, Benkó.
Zoran Spisljak: – Sajnálatos, hogy a mérkőzés eleje egy súlyos sérüléssel kezdődött a vendégek részéről. Jobbulást a sérült játékosnak! Végig kézben tartottuk a mérkőzést, bár nehezen rúgtuk meg az első gólt, de utána felszabadultak a gátak és még tudtunk két találatot szerzeni. Ma bebizonyítottuk, hogy sokkal több van bennünk annál, mint amit eddig mutattunk.
Vitelki Zoltán: – A mérkőzésen túl az a legfontosabb, hogy kapitányunk, Lőrincz Patrik minél hamarabb felgyógyuljon, és ismét itt legyen velünk. Nem kezdtünk elég agresszívan, többször tudott az ellenfél könnyen átfutni rajtunk. A játékkal nem volt gond, a helyzetek kialakításával akadtak ma problémák. Az első félidei hosszabb kihagyás kicsit megtörte a lendületet, az utolsó percben gólt is kaptunk. A második félidőben a hazai csapat leginkább a védekezéssel volt elfoglalva, de kontráiban többször volt veszély. Mi birtokoltuk és járattuk a labdát, de bontani nem nagyon tudtunk. Egy óriási góllal csak a szépítés sikerült ma!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!